Te koop

Van een paar miniaturen is een bouwpakketje gemaakt waarmee een compleet kermisvoertuig op schaal 1:50 kan worden gebouwd. De meeste onderdelen van het kitje zijn gemaakt van kunsthars (resin). Ook velgen, rubber bandjes, lampjes etc. zijn bijgevoegd. De resin en wit metaal onderdelen kunnen met secondelijm met elkaar worden verbonden. Deze lijm maakt geen onderdeel uit van het kitje. De oplage van een kitje is beperkt.

Bij elk kitje zit een bouwbeschrijving die stapsgewijs beschrijft hoe het model moet worden gebouwd. Enig vaardigheid met modelbouw is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Wilt u een bouwpakketje kopen? Stuur dan een mailtje naar info@kwmodels.nl met daarin uw naam en adres en het kitje waarvoor u belangstelling heeft. In reactie daarop ontvangt u informatie over de levertijd ( 2 a 3 weken) en de betalingsgegevens. Na ontvangst van de overmaking wordt het pakketje verstuurd. De verzendkosten bedragen € 6,75 binnen Nederland.


Salonwagen bedrijfsleider bij de autoscooter van D.T. Hinzen

Salonwagen Hinzen, Zwolle 2013

Salonwagen Hinzen, schaal 1:50

Het kitje bevat alle onderdelen voor het bouwen van de complete woonwagen incl. huif, bordes, trappetje, airco, wasmachine en rode striping.

Art. no. KWW02

Prijs € 50,00 excl. verzendkosten

Uitverkocht

error: Content is protected !!